Bij slaapapneu

SomnoDent Avant

De Avant is het nieuwste MRA van SomnoMed. De Avant is 33% kleiner en 20% sterker dan zijn voorgangers Fusion en Flex. De Avant wordt volledig digitaal afgedrukt en geproduceerd. De blauwe strap houdt de onderkaak naar voren. Bij de Avant krijgt u een set van 10 straps in verschillende maten. Hierdoor kunt u de Avant verstellen in stapjes van 1 mm.

Vanaf de beginstand kan de Avant 1 mm naar achter en 8 mm naar voor worden versteld.

SomnoDent Fusion

De Fusion bestaat uit een boven- en een onderbeugel. De 2 delen zijn los van elkaar. De (verwisselbare) vinnen aan de onderbeugel vallen tegen het verstelbare blok aan de bovenbeugel en houden zo de onderkaak naar voor. De beugel is verstelbaar in stapjes van 0,1 of 1 mm. Vanaf de beginstand kan de Fusion 1 mm naar achter en 8 mm naar voor worden versteld.

SomnoDent Flex

De Flex is de voorganger van de Fusion. Bij de Flex zijn de vinnen aan de onderbeugel niet verstelbaar. De Flex is verstelbaar in stapjes van 0,1 mm. Vanaf de beginstand kan de Flex 1 mm naar achter en 5 mm naar voor worden versteld.

SomnoDent Edent

Ook als u een volledige prothese in de bovenkaak draagt, kunnen wij voor u een Somnodent MRA maken. Voorwaarde is wel dat u in de onderkaak nog voldoende gezonde tanden en kiezen heeft of dat u onder een klikprothese op implantaten draagt. De Edent kan gemaakt worden in zowel de Flex als de Fusion variant.