OVER DE PRAKTIJK

De Snurktandarts is een praktijk waarin professionaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan. Het is een nieuwe praktijk, volledig gericht op de behandeling van snurken en slaapapneu.

de snurktandarts

Tandarts Wendy van Nassau heeft in 2014 haar accreditatie behaald bij de NVTS, Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde. Na meer dan 20 jaar als algemeen tandarts te hebben gewerkt, behandelt zij nu enkel nog mensen met slaapapneu of snurkproblemen. Zij werkt samen met meerdere ziekenhuizen en slaapklinieken in de omgeving. Door haar ervaring, gebruik van moderne technieken en door goed te luisteren naar het verhaal van de patiënt heeft Wendy al veel mensen naar tevredenheid kunnen helpen.

Praktijk Berkel en Rodenrijs

De Snurktandarts is gevestigd aan de Westerwater 4b in het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs. De praktijk is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, er is parkeergelegenheid in de directe omgeving. U vindt De Snurktandarts schuin tegenover de Hema en Albert Heijn, boven Roobol. De praktijk is gevestigd op de 1e verdieping, maar door de aanwezigheid van een lift toch goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers.